Welkom

Overal ter wereld komen gelovigen samen als gemeente van Christus. Met "gemeente van Christus" bedoelen wij een plaatselijke groep christenen, leden van het lichaam van Christus. Wij geloven dat Jezus de Christus is, de Zoon van de levende God, het Hoofd van Zijn gemeente. Wij vereren en dienen God op basis van de Heilige Schriften.

Wij proberen de Bijbel zo goed mogelijk na te leven, zoals God ons gevraagd heeft. Elke zondag komen wij samen om Hem te loven en om Hem te prijzen. We bidden en zingen samen, lezen de Bijbel en bouwen elkaar op.

Jeremia 6:16

Dit zegt de HEER: Ga op de kruispunten staan, denk na, kijk naar de oude wegen. Welke weg leidt naar het goede? Sla die in, en vind rust.

Twee manieren van leven

2W2L

De kernboodschap van het Evangelie is heel eenvoudig en voor iedereen. Het is de boodschap over God en Zijn Zoon, Jezus. De vraag is natuurlijk ook hoe Jij dit in plaatje past? Het gaat over leven en dood, leven na de dood en de keuze die wij uiteindelijk allemaal moeten maken, ook jij.

We leggen het alles in 6 stappen uit. De boodschap van Christus voor jou!

Bijbelstudie

Gratis BijbelstudieBen jij geïnteresseerd om meer te weten over onze leer en over onze Heer en Meester, Jezus Christus? Contacteer gerust een van de gemeentes. Ook bijbelstudies via de briefwisseling (post of mail) zijn beschikbaar.

Ardennen Bijbelkamp

ABK

Elk jaar komen daar christenen samen om meer te leren uit God's Woord, de Bijbel. Het is onafhankelijk van de gemeenten van Christus, maar de kampen worden georganiseerd op bijbelse principes. Tijdens de zomervakantie zijn er kampweken voor verschillende leeftijden.

www.bijbelkamp.eu

ABK

Ervaar het overal

Kies uit meer dan 1200 Bijbelvertalingen in meer dan 900 talen, op je computer, telefoon, of tablet -- waarvan vele beschikbaar zijn als Luisterbijbel.

Download de gratis app en krijg toegang op je bladwijzers, notities en leesplannen vanaf elke plek. Geniet van honderden vertalingen, inclusief audio, alles op je mobiele apparaat.

App Store
Google Play

ABK

Help je kinderen Gods Woord lief te hebben

Een gratis Bijbel ervaring voor je kinderen.
Geanimeerde verhalenboek app voor smartphones en tablets.

Kleurrijke illustraties met animaties die worden geactiveerd door aanraking.
Spelletjes en activiteiten helpen kinderen te herinneren wat ze geleerd hebben.

App Store
Google Play

Copyright © 2019 Churchofchrist-benelux.eu
All Rights Reserved · www.churchofchrist-benelux.eu